Menu Sluiten

Waarom deze blog?

Waarom schrijf ik deze blog? Voor mijzelf is het belangrijk om orde in mijn hoofd te krijgen en door direct te schrijven zodra er iets speelt in mijn hoofd, is ten eerste de grootste druk van de ketel en ten tweede kan ik het later teruglezen als ik wat rustiger ben en mijn gedachten analyseren en ze proberen om te buigen. Tevens zijn er heel veel nare vooroordelen over mensen met Borderline. Ik hoop dat ik met mijn blog zoveel mogelijk mensen bereik en dat de taboe rondom Borderline en de psychiatrie wat minder wordt. Een groot streven, maar niet geschoten is altijd mis.

Inmiddels is bovenstaande niet meer de alleen de reden van deze blog, sterker nog, het gaat steeds beter met mij en ik merk dat ik minder de behoefte heb om over mijn problematiek te schrijven. Ik heb besloten dat ik deze blog wel wil behouden. Ik ga het alleen anders invullen. Ik ga meer variatie aanbrengen. Zal vaker schrijven over de andere dingen die ook bij mij horen, de kleding die ik draag, ik wil outfitposts gaan maken. Ook ben ik aan het experimenteren met koolhydraatarm bakken en koken, hier wil ik ook meer over gaan schrijven en mijn recepten delen. En verder? Verder alles wat ik leuk of nodig vind om te melden.

Ik zou het heel fijn vinden als je je inschrijft op mijn pagina, dan krijg je automatisch een bericht wanneer er een nieuwe blog online staat. Tevens wil ik je uitnodigen om mijn pagina zoveel mogelijk te delen en/of anderen te vragen om mijn blog te gaan lezen. Zo hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn blog en is de kans hoop ik ook groter dat de taboe rondom de psychiatrie wat afneemt.