Menu Sluiten

RECEPT – Courgette Spaghetti

Courgette Spaghetti

Deze Spaghetti maaltijd is een heerlijke neutrale maaltijd, ik heb in dit geval alleen peper, zout en knoflook gebruikt, maar je kunt het natuurlijk zo pittig maken als je zelf wilt. De keuze van de tomatensaus is uiteraard ook vrij. De volgende keer ga ik als extra bite wel wat zongedroogde tomaten toevoegen, deze vermeld ik al in dit recept.

Ingrediënten:

  • courgette spaghetti
  • 300 gr. mager gehakt
  • 1 potje Grand Italia rode saus met zongedroogde tomaten
  • 250 gr. champignons
  • 1 ui
  • 8 cherrytomaten
  • 8 zongedroogde tomaten
  • zout en peper
  • knoflookpoeder
  • kokosolie

Bereidingswijze:

  • Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes.
  • Snijd de cherrytomaten in vieren.
  • Snijd de zongedroogde tomaten door de helft.
  • Verwarm wat kokosolie in de wok en bak hierin de ui en voeg daarna de champignons toe.
  • Rul tevens het gehakt erbij.
  • Voeg zout, peper en knoflookpoeder toe.
  • Voeg daarna de cherrytomaten toe en bak deze kort mee.
  • Eventueel het overtollig vocht afgieten.
  • Voeg daarna de rode saus toe en de zongedroogde tomaten.
  • Als laatste de courgette spaghetti toevoegen en even goed doorroeren. Direct serveren, anders wordt het geheel te “nat”.
  • Serveer met geraspte kaas.
Posted in Zo maak ik het

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *