Menu Sluiten

SHITLIJF!!!

Staat er nou shitwijf? Nee, misschien ben ik dat wel, maar nee, er staat shitlijf! Soms word ik echt completely nuts van de pijn in m’n lijf. En nu heb ik dus weer zo’n periode. Al een heel aantal weken heb ik last van de aanhechting van m’n kuiten naar m’n knieën. Geen idee of daar pezen of spieren of wat ook zitten. Maar het doet zeer, heel erg zeer.

Voordat ik op vakantie ging, merkte ik het al met sporten. Beide benen deden zeer, maar vooral rechts. Het zit ‘m volgens mij echt in de aanhechting aan de rechter (en linker) zijkant van m’n been. Lopen is te doen, al merk ik wel dat ik echt maar kleine stukjes kan lopen. Maar het opstaan is echt een drama. Kom bijna niet van de WC af, zo zeer doen dan ook m’n knieën.

Sinds ik terug ben van vakantie heb ik nog niet gesport, omdat ik vorige week voor de 4e keer m’n wenkbrauwen heb laten tatoeëren. En dan is het beter dat er geen zweet in komt. Dus ik kan nu ook niet beoordelen of bewegen het beter maakt of verergert. Vanmorgen stond ik op met zo’n onwijze pijn in m’n nek en bovenrug, dat ik vandaag de dag doorbreng op Morfine 😔. Inmiddels is die nu uitgewerkt en slaat de pijn ook in m’n nek, achterhoofd volop toe. Mijn humeur wordt er niet beter op en m’n vreetbuien kan ik niet bedwingen. Ik vind mezelf op het ogenblik gewoon heel erg zielig. Ik baal als een stekker en wil graag mijn lijf inruilen, zijn er vrijwilligers?

Maar even alle gekheid op een stokje, ik baal, ik heb pijn en verdriet en ik ben echt ongelooflijk klaar met dat KUTLIJF!!! Sorry voor deze grove woordkeuze, maar het moest er even uit!

Posted in Zo gaat het met mij

4 Comments

  1. Esther

    Hè getsie Danielle.
    Ik hoop dat je gauw weer kan sporten zodat de boel weer in beweging komt, en dat je je dan beter gaat voelen. Beterschap….xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *