Menu Sluiten

Terugslag

Ging het vanaf 25 april zo goed met m’n vreetbuien, heb ik vandaag echt een enorme terugslag. Ik word er altijd zo moe van, dat m’n emoties zo heen en weer stuiteren door m’n lijf. Heb ik gister een super leuke dag gehad met een jurkenzusje. Ben ik vandaag heel erg down.

Ik denk dat ik de aanleidingen wel weet vandaag. Vroeg m’n bed uit, daar ben ik niet zo goed in. Haasten om op tijd te komen bij een manege waar m’n paardrijdvriendin vandaag haar carrouselwedstrijd reed. Gelukkig was ik op tijd, alleen was het weer zo’n enorme teleurstelling. Bij ons was het onbewolkt toen ik vanmorgen om 7:30 uur in de stapte. Maar steeds dichter naar Assendelft werd het steeds donkerder. De auto moest geparkeerd worden op een grasveld met kniehoog gras. Dus al drijfnat, voordat ik überhaupt 1 paard gezien had. De proef was leuk om te kijken, maar ik zat op de tocht en het was echt heel koud. Dus heel snel weer naar huis, helemaal verkleumd. En natuurlijk de nodige pijntjes.

Verder heb ik niet veel met moederdag, ik heb m’n kinderen ook gezegd dat ik het niet erg vond dat ze niet kwamen, maar de dag duurt vandaag zo lang. Ik was al om 11:00 uur thuis, koud en pijnlijk en eenzaam. Dus ik hield het helaas vandaag niet vol en heb zojuist een enorme vreetbui gehad. Nu voel ik me schuldig, ben ik misselijk en verdrietig. Ik wist dat ik me niet beter ervan ging voelen en toch kon ik me niet beheersen.

Posted in Zo gaat het met mij

3 Comments

  1. Charline

    Mhmmm wat balen. Jammer dat je het niet positief had kunnen draaien en dat het toch negatief bleef. Je had je kids moeten hebben toch…moederdag. Ik heb ze wel gelukkig. Laat het los….zet een kop thee en morgen weer positief op.
    Zet’m op.
    Liefs Charline

  2. Ger da

    Hè verdikkie, en je was zo trots daar over op jezelf. En ondanks deze terugslag mag je daar nog steeds trots op zijn. Ik ken jou onder tussen een beetje,denk ik, en jij gaat dit echt weer oppakken. Dus laat je niet direct uit het veld slaan door een rotdag nu, want je weet door de afgelopen periode dat je het kan! En hoe fijn is dat om te weten. Zet ‘m op lieve Daniëlle. Dikke knuffel ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *