Menu Sluiten

Wat een dag!

Op het moment dat ik deze blog schrijf, zit ik in de trein onderweg naar Heerhugowaard. Gister ben ik na m’n therapie vanuit Heerhugowaard met de trein naar Groningen gegaan, een lange reis van 3,5 uur. Eenmaal in Groningen moest ik nog een klein stukje naar Zuidhorn waar ik opgehaald werd door een Jurkenzusje. Eenmaal daar hebben we heerlijk gekletst en werd ik om 00:15 uur weer bij haar vandaan opgehaald door een ander Jurkenzusje. Zij woont in Grijpskerk en bij haar zou ik de nacht doorbrengen.

Vanwaar deze wereldreis? Vandaag had ik een High Tea uitje in Houwerzijl bij De Theefabriek. Samen met nog 11 andere Jurkenzusjes hebben wij daar een super lekkere High Tea gehad en een rondleiding door het theemuseum. Het is zo ontzettend leuk om af te spreken met deze vrouwen. Elke keer is het weer een feestje. Sommigen zie ik nu voor de 2e of 3e keer en anderen voor het eerst. De sfeer tussen deze dames onderling is zo chill. Daarom had ik de lange reis er ook echt voor over. En hoe lief is het, dat iemand de je eigenlijk helemaal niet kent, je uitnodigt in haar huis, zodat je kan blijven slapen en niet 2x de hele reis op 1 dag hoeft te maken.

Nadat we klaar waren bij de Theefabriek zijn we naar Kloffieleut in Leens gegaan. Dit is een super leuke kledingwinkel waar onder andere Tante Betsy verkocht wordt. Ook hier werden wij hartelijk ontvangen. Ik heb mezelf in kunnen houden en niks gekocht 😜. Ik had nog 1 wensitem op m’n lijstje staan en dat was een spijkerjasje. Nu had ik beloofd om deze bij SoMuch Fashion in Heerenveen te kopen, maar ik kon ‘m al wel passen in Leens. Helaas was het een teleurstelling, maat XL zat superstrak om m’n bovenarmen (dit probleem heb ik regelmatig), maar de stiknaden op de schouders waren wel veel te breed voor mijn schouders. Dus ik zal dit jasje ook niet in Heerenveen aan gaan schaffen. Verder ben ik netjes geweest en heb ik mij niet laten verleiden door allerlei andere mooie dingen. En ik kan je vertellen, dat is een hele grote prestatie voor mij. Ik heb genoten van de Jurkenzusjes, hun verhalen, hun gezelligheid en hun liefde. Wat een warmte! Uitgeput ben ik uiteraard wel en op het moment van schrijven is het 18:45 uur en ik verwacht tussen 22:00 en 22:30 uur thuis te zijn. Nog even voor de boeg, maar wat was het weer leuk!!!

Lieve meiden, mochten jullie mijn blog lezen? Dank jullie wel voor deze heerlijke dag. En de 2 lieve meiden van gister; bedankt voor jullie gastvrijheid 💋

Posted in Zo gaat het met mij

10 Comments

 1. Charline

  Wat super leuk dat je zo’n reis maakt en wat een gastvrijheid. Doet een mens goed he. Krijg je weer vertrouwen van. Super meid…nog een goeie reis en relax.
  P.s. knap dat je je niet hebt laten verleiden tot aankopen.
  Liefs Charline

 2. Ger da

  Hé lieve Daniëlle,

  Fijn dat je ook genoten hebt, wat was het weer gezellig hè. Dit soort uitjes moeten we er in zien te houden. Goede reis terug, en lekker in de relax stand de komende dagen als het kan. Knuffel ❤

 3. Monique den boer

  Wat leuk om te lezen Daniëlle, ik heb het idee dat heel veel dames aan de andere kant van het land heel veel leuke afspraakjes met elkaar maken. Ik kom uit Dordrecht maar hier is er weinig sprake van, lijkt me wel superleuk om meer jurkenzusjes uit de buurt te leren kennen. Hopelijk komt die tijd nog eens maar heerlijk om jouw blog te lezen. Fijn weekend, lieve groetjes van monique den Boer

 4. Trudy

  Heel goed van je dat je bent gegaan. Een lange reis en nog geslapen bij een jurkenzusje, mijn complimenten. Fijne terugreis en de komende dagen lekker rustig aan.

 5. Anneke

  Wat een leuk verslag van je uitje naar Groningen Daniëlle. Geweldig lieve dames die jurkenzusjes zo te horen en te lezen. Word je blij van.
  Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *