Menu Sluiten

Sta nog niet te juichen

Het advies was om de korstjes op m’n wenkbrauwen 2 weken te laten zitten, nou ik weet niet precies hoe, want gisteravond met uitkleden viel er al een groot stuk af, vannacht tijdens het slapen weer en onder de douche vanmorgen weer. Dus die 2 weken, dat wordt ‘m niet.

Zie hierboven het eindresultaat. De kleur lijkt grijs i.p.v. bruin, dus daar ben ik eerlijk gezegd niet heel erg tevreden over. Het is wel bruin getatoeëerd, maar ze heeft ‘m iets donkerder gedaan dan de vorige keer, omdat er vrijwel niks te zien was. Ook is het niet mooi egaal, maar dat trekt misschien nog wel bij. Het scheelt natuurlijk ook dat ik nog geen make-up op heb, dan is het ook al weer een heel ander gezicht. M’n huid is nu zo schilferig dat ik het nog even de tijd geef om te herstellen. Het model vind ik wel mooi, dat vond ik de eerste keer ook al. Maar qua kleur sta ik tot dusver sta nog niet echt te juichen.

Posted in Zo gaat het met mij

2 Comments

  1. Charline

    Mhmmm misschien heeft het nog wat tijd nodig om te herstellen. De vorm is mooi maar de kleur moet ook naar wens zijn. Het is toch niet de bedoeling dat je elke dag alles bij moet tekenen, want dan had je dit niet hoeven doen. Ik duim voor je dat het nog naar wens wordt. Toi toi

    Liefs Charline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *