Menu Sluiten

Poging nummer 2

Het is vandaag 7 weken geleden dat ik voor de eerste keer m’n wenkbrauwen permanent ging laten zetten. Buiten dat het een extreem pijnlijke bedoeling was, was het resultaat teleurstellend. Het had vreselijk gebloed en ik mocht het niet insmeren. Wat resulteerde in vreselijke dikke pijnlijke korsten. Toen die er eenmaal af waren, bleef er een lichte schaduw over.

Deze keer was ik beter voorbereid. De vorige keer wist ik niet dat ik een week lang m’n haren niet mocht wassen en was ik helemaal gestyled de deur uit gegaan. Vanmorgen heb ik m’n haren ook gewassen, maar alleen droog geföhnd en niets erin. Ik had bij de drogist verdovende crème gehaald en dat erop aangebracht met een wattenstokje en pijnstillers genomen, voordat ik wegging. Het was zeker niet pijnloos, sterker nog het deed echt nog wel veel pijn, maar vergeleken met de vorige keer kon ik nu redelijk ontspannen blijven liggen. Ze vertelde mij dat mijn huid vergelijkbaar is met die van een negerinnenhuid. Heel stevig, maar extreem gevoelig. Voordeel: weinig rimpels, nadeel: de tatoeage pakt slechter en de pijn is heftiger. Ze heeft de naald nu dieper ingesteld en een iets donkerdere kleur gekozen. Zoals het er nu uitziet is natuurlijk niet het eindresultaat. Dat wordt echt een stuk lichter. Ik moet het zo dadelijk met een beetje water op een tissue deppen, zodat het ergste bloed en windvocht niet weer op gaat drogen als een dikke korst. En ’s morgens een heeeel dun laagje Bepanthen aanbrengen. Niet teveel, dan wordt het week en pakt de kleur ook niet. Het beste resultaat krijg je als de korstjes ongeveer 2 weken blijven zitten. Ik ben zeer benieuwd. Wordt vervolgd…….

Posted in Zoals het gaat

2 Comments

  1. Anneke

    Hopelijk wordt het resultaat nu wat je er van verwacht. Heel sneu natuurlijk dat je de vorige keer na alle geleden pijn zo’n slecht resultaat had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *