Menu Sluiten

QUOTE – 03

Ik ben eind februari begonnen met een extra categorie binnen mijn blog. Ik schrijf in mijn categorie Zoals het gaat over de dagelijkse dingen in mijn leven. De categorie die er eind februari bijgekomen is heet Quotes. Hierin ben ik begonnen met Engelse quotes die ik tegen kwam over Borderline. Deze geven voor iemand met Borderline veel herkenning. En kunnen de mensen om je heen ook weer wat duidelijkheid geven, omdat de reacties vaak niet begrepen worden. Ik ben er van de week achter gekomen, toen ik mijn moeder een Engelse quote uit wilde leggen, dat het best lastig is om het juiste gevoel erin te leggen, omdat het niet je moedertaal is. Daarom heb ik besloten om vanaf nu alleen nog maar Nederlandse quotes te gaan gebruiken. Deze bedenk ik zelf, met behulp van bestaande quotes. Ik vermaak ze, zodat ze volledig op mij van toepassing zijn. Deze quotes ga ik ook publiceren op Pinterest en ik zou het leuk vinden als je mij gaat volgen en mijn quotes gaat “pinnen”.

Deze quote is bijna te erg om toe te geven…. Ik zou het natuurlijk kunnen wijten aan de prachtige nieuwe collectie van Tante Betsy maar dat zou niet eerlijk zijn. Ik had sowieso 1 droomjurk van het nieuwe seizoen gezien, die ik heel graag wilde hebben.

Een beauty!!!! Deze jurk wilde ik eigenlijk aanschaffen met de cadeaubon die ik gewonnen had op de blog 365 days of happy Tante Betsy dresses van een lief jurkenzusje. Maar de collectie bij “Tante” komt altijd later online dan wanneer de collectie in de “stenen” winkels komt. Dus ik had ‘m stiekem toch alvast besteld. Dit is op zich niet zo’n heel groot drama, want ik leg al maanden geld apart voor jurkjes en een spijkerjasje die ik op mijn wensenlijstje heb staan. Echter heb ik toch nog een jurk aangeschaft die niet op m’n lijstje stond. Ik zing in een koor en wij moeten in het zwart als we een optreden hebben. Dus dan mag ik mijn gekleurde jurken niet aan. Ik ben inmiddels zo’n fan van Tante Betsy dat ik ook graag m’n optreden in een “Betsy” wil doen. Eerst had ik “braaf” jurkjes uit de sale besteld, maar de S was te klein, de L te groot en M was uitverkocht. Ik had natuurlijk ook kunnen wachten tot een eventuele uitverkoop, maar na de “blunder” met de therapie afgelopen dinsdag, vond ik dat ik mijzelf mocht “troosten” met een nieuwe jurk. Daar ging m’n geld wat ik apart had gezet voor de zomervakantie 😬.

En zeg nou zelf, dit is toch echt wel een prachtige jurk! Met deze kan ik prima voor de dag komen als wij een optreden hebben. Uiteraard wel met een dikke maillot, zodat het niet afleidt tussen alle zwarte kleding. En nog een ander bijkomend voordeel, is dat ik deze ook als vest over een aantal van m’n andere jurken kan dragen. Allemaal slappe excuses natuurlijk, maar dit is wel wat er gebeurt als ik mij rot voel. Gelukkig ben ik na heel wat jaren van vallen en opstaan wel zover dat ik geen schulden (meer) heb en ik niet rood kan staan op mijn rekening, zodat ik mijzelf af kan remmen. In mijn MBT traject wordt hier ook aandacht aan geschonken, want dan moet ik daadwerkelijk gaan voelen en erbij stil gaan staan als ik mij rot voel. Het gevoel toelaten en leren dat het weer wegebt.

Posted in Quotes

1 Comment

  1. Anneke

    Duidelijk geschreven. Succes met de MBT en ik hoop van harte dat zij je kunnen helpen.
    Hoewel een nieuw jurkje altijd leuk is natuurlijk, dat vindt elke vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *