Menu Sluiten

Sunny Days

Het is al een aantal dagen heerlijk weer. Ik heb zelfs al in korte broek en t-shirt buiten gezeten. Het is natuurlijk fijn dat het lekker weer is, maar helaas is het niet zo dat de zon in mijn hoofd ook ineens gaat schijnen.

Het meest lastige vind ik, dat je geacht wordt happy te zijn, omdat de zon schijnt. Natuurlijk ben ik blij met dit weer en maak ik er het beste van. Ik pak m’n e-reader en ga lezen, haal wat onkruidjes uit de tuin, zie dat de bloemetjes beginnen te groeien. Dat is fijn om te zien. Het is ook niet zo dat ik mezelf zwaar depressief voel of zo, het is gewoon zo niets. Niet blij, niet verdrietig, niet boos, niet teleurgesteld, niet opgetogen, gewoon niks. En dat is knap lastig.

Posted in Zoals het gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *