Menu Sluiten

QUOTE – 01

Zoals ik al in mijn eerdere blogs geschreven heb, wil ik met mijn blog meer duidelijkheid voor mijzelf creëeren, maar hoop ik anderen ook een beetje wegwijs te maken in de wereld van iemand die een Borderline Persoonlijkheidsstoornis heeft. Er zijn heel veel pakkende quotes te vinden, die voor iemand met Borderline heel herkenbaar zijn. En voor mij dus ook. Ik kan mij ook goed voorstellen, dat wanneer je geen Borderline hebt, sommige dingen juist helemaal niet te begrijpen zijn.

Ik heb bedacht om zo nu en dan (wanneer m’n hoofd er naar staat) een aantal quotes eruit te halen en te beschrijven waarom deze voor mij zo herkenbaar zijn. Dan leer je mij misschien een beetje beter kennen en leer ik mijzelf ook beter kennen, doordat ik betere linken kan leggen en een betere zelfreflectie kan krijgen.

Het bijzondere is, dat dit al vanaf mijn jeugd een heel groot vraagteken is. Als kind zijnde fantaseerde ik altijd al dat ik iemand anders wilde zijn en ik was toen al teleurgesteld dat ik, ik ben. Nou zullen vele kinderen fantasieën gehad hebben in hun jeugd, maar als ik er nu aan terug denk, was ik toen al helemaal niet blij met mijzelf. Ik was als kind zijnde altijd mijn slaapkamer aan het veranderen. Het voelde nooit goed, nooit als een plek waar ik mij fijn kon voelen. Ik dacht als ik het verander is het nieuw en ben ik wel blij. Datzelfde heb ik ook jaren met m’n haarkleur gehad. Ik heb denk ik vanaf m’n 15e tot m’n 42e geen 3 maanden dezelfde kleur haar gehad. Sinds 1,5 jaar draag ik mijn huidige kleur haar en dat is echt een unicum. Verhuizen is ook zoiets, vanaf het moment dat ik uit huis ging, heb ik in 7 verschillende woningen gewoond. Elke keer was er wel iets en kon ik daar niet gelukkig worden. Dan verhuisde ik, in de hoop opnieuw te kunnen beginnen, maar vorig jaar besefte ik eigenlijk pas echt dat ik mijzelf overal mee naartoe neem. Mijn laatste verhuizing was niet helemaal vrijwillig en ik hoop dat ik kan blijven zitten waar ik nu zit. Ik heb de komende 18 maanden te tijd om tijdens de MBT uit te zoeken wie ik ben en vooral wie ik wil zijn.

Posted in Quotes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *