Menu Sluiten

Grote verschillen

Wat is het leven met Borderline toch vermoeiend…. Vorige week had ik een aantal goede dagen. Ik voelde mij energiek en opgewekt. Lekker genieten van het zonnetje leuke bezigheden.

Afgelopen maandag kakte dat ineens weer helemaal in, gewoon uit het niets. Ik voel mij al weer 3 dagen lusteloos en somber. Nergens zin in. Vorige week was ik zo goed bezig, de hele week normaal gegeten, vreetbuien weten te overleven en gezond gegeten. Ik voel mij dan ook echt een stuk beter in mijn lijf. Al die suikers zijn echt slecht voor je. Ik merk ook direct als ik teveel suikers gehad heb en toch kan ik mijzelf dan weer niet bedwingen.

De MBT staat goed aangeschreven voor de problematiek waar ik dagelijks mee te maken heb. Nog een paar weken, dan is het 5 maart en mag ik starten. Natuurlijk is het dan niet direct een walhalla, maar dan ben ik er tenminste wel actief mee bezig….

Posted in Zoals het gaat

1 Comment

  1. Anneke

    Gelukkig komt 5 maart steeds dichterbij lieverd. Je raakt hier zelf zo van in de war als het de ene week zo positief is en daarna weer die terugval.
    Hopelijk gaat het de komende dagen weer de goede kant op.
    Dikke knuffel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *