Menu Sluiten

Vette stress

De korstjes van m’n zojuist aangebrachte wenkbrauwen beginnen eraf te vallen en ik heb allemaal “gaten” 😱

Dit schijnt vaker voor te komen bij een gevoelige huid, maar het is wel enorm balen en ik zie er niet uit met die happen uit m’n wenkbrauwen. Heb ik zoveel pijn gehad afgelopen maandag, zie ik er nu zo uit 😢

Ik heb uiteraard gelijk contact opgenomen en ze heeft mij heel vriendelijk antwoord gegeven op zondag, dus dat is heel netjes. Ik moet geduld hebben na een week of 4/5 moet het definitieve resultaat te zien zijn. Nabehandeling is vaak nodig bij een gevoelige huid. Zoals jullie weten is mijn perfectionisme doorgeslagen in dwangmatigheid, ik ben natuurlijk ook nog eens een enorme controlefreak en voel mij al heel onzeker over mijzelf, ik kan je zeggen dit geeft heeeeeel veel paniek. Ik verstop mijzelf al de hele week in huis, omdat ik m’n haren niet mag wassen en dan is dit je beloning….

Ik moet geduld en vertrouwen hebben….. en dat is nou net waar ik gebrek aan heb 😢

Posted in Zoals het gaat

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *