Menu Sluiten

The week after

Inmiddels is het ruim een week geleden dat ik m’n ooglidcorrectie gehad heb. Man, man, wat was ik zenuwachtig. Ik ben vreselijk goed in het verbergen van m’n emoties, dus de dames van de kliniek die dachten “dat gaat ze wel even doen”. Gelukkig boden ze mij aan om een rustgevend tabletje te nemen, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt. Uiteraard evengoed slecht geslapen, de nacht ervoor en aan de diarree op de dag zelf, maar het is mij echt 1000% meegevallen. De verdovingsinjecties waren wel pijnlijk, maar serieus, dat was echt het enige. Ik heb helemaal geen last gehad. Nu moet ik wel zeggen dat ik onwijs goed verzorgd ben. Mijn moeder is meegegaan naar de kliniek en vanaf dat moment mocht ik bij hun in huis herstellen. Heerlijk om de hele week vertroeteld te worden en onder de mensen te zijn. Mijn moeder heeft mij alle dagen geholpen met het koelen van mijn ogen. De eerste dag een kwartier op en een kwartier af gedurende 3 uur en daarna zo’n beetje om de 1,5 á 2 uur. Gister zijn de hechtingen eruit gehaald en gisteravond ben ik weer terug naar huis gegaan. Vannacht nog erg slecht geslapen, want ik durf nog niet op m’n zij te gaan liggen. Je hebt werkelijk geen idee hoeveel je huid op je gezicht beweegt als je op je zij ligt 😂. Ik ga nog weer even koelen, want ik ben uiteraard nog niet klaar en houd nog wat vocht vast en koelen blijft goed. Vanavond lekker zingen en rustig aan de draad weer oppakken. Natuurlijk plaats ik even een fotootje van voor en na en over een week of 10/12 nog een keer (als ik het niet vergeet 🙈). Ik weet niet of ik voor de kerst nog een blog schrijf, zo niet dan wens ik jullie hele fijne feestdagen en bedank ik jullie alvast voor het lezen 😘

Het schrijven van je eigen blog heeft als voordeel dat je reclame mag maken, wanneer je dat wilt. Ik wil graag met jullie delen wie mijn ooglidcorrectie gedaan heeft, want de dames van deze kliniek zijn werkelijke toppers.

Natuurlijk Jong, Korteling 1, Midwoud

Posted in Zoals het gaat

5 Comments

  1. Ger da

    Lieve Danielle,

    Wow, wat een verschil nu al na 1 week. Wat zal je blij zijn, blij met het resultaat en blij dat het zo is mee gevallen. Kan nu alleen nog maar beter worden.
    Wat ben je toch goed bezig om je leventje op de juiste rails te krijgen, topper ben je. Op naar een nieuw jaar!
    Jij ook alvast fijne feestdagen lieve Danielle ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *