Menu Sluiten

BLACK FRIDAY

Mijn Black Friday begon eigenlijk heel blue. Ik had al de hele week de pest erin. Overal achteraan zitten, gek word ik ervan. Heb je dan nog steeds niet alles geregeld? Nope.

Alle plinten (lees nieuwe plinten) op de bovenverdieping van m’n huis laten los, ik ben al 3 weken bezig om te regelen dat ze weer vast zitten. Gelukkig is dat vanmorgen vroeg geregeld, maar ik baal er wel van. De renovatie heeft mij een flinke duit gekost en alle plinten zouden geniet worden…

Verder is vorige week mijn zonwering en rolluik geplaatst. Nu waren er met plaatsen al problemen met het sluiten van het rolluik, dus de mannen waren er 2 uur langer mee bezig dan gepland. Het probleem leek opgelost. Helaas bleek dat niet zo te zijn, dus bellen en regelen om een afspraak te maken dat ze het op komen lossen.

Ook ben ik al vanaf begin oktober met de Gemeente Medemblik bezig om een en ander geregeld te krijgen. Er werd mij toegezegd dat het binnen 10 dagen geregeld zou zijn. Nou, ik kan je vertellen, ik heb er alweer heel wat telefoontjes op zitten en het is nog steeds niet geregeld.

Volgende week krijg ik ook nog de woonopzichter van de woningbouwvereniging over de vloer, omdat het hele huis tocht als een……

Lekker bezig dus. Op zich valt het voor een ander misschien wel mee, voor mij niet. De MBT is intensief en ik heb weinig energie. Afijn tot zover het Blue gedeelte van deze week, maar dan vanmorgen. Ik heb de laatste tijd heel wat kleding kunnen verkopen en aardig wat geld kunnen sparen. Met de Black Friday Deals hoopte ik nog wat warme jurken te scoren. Gisteravond alles uitgeplozen en gevonden wat ik hebben wilde. Het was 23:00 uur, dus de korting gold nog niet. Toen ben ik in slaap gevallen en werd ik vanmorgen om 6:15 uur wakker. Ik gelijk online gekeken of die jurk er nog was en dat was niet het geval. Echt verdrietig. Gelukkig was er een dame in de Facebookgroep die had gezien dat de jurk ineens wel weer te verkrijgen was. Dus ik direct gekeken en ja hoor, daar stond ze weer. Uiteraard direct besteld, samen met een andere winterjurk en dus een leuke korting! Daarna werden mijn plinten vastgezet, ben ik gaan sporten en toen nog doorgereden naar La Vie en Rose in Enkhuizen, waar ze ook Tante Betsy en King Louie verkopen. Zij hadden vandaag 50% korting op bijna alles. Daar heb ik nog een warm vest en een ander leuk setje (rokje en blouse) gescoord. Dus tevreden naar huis. Eenmaal thuis gekomen heb ik de voortuin helemaal ontdaan van alle bladeren. Er staat een enorme boom midden op ons plein en mijn voortuin lag echt vol bladeren. Daarna heb ik achter m’n tuin verder winterklaar gemaakt. Dus wederom een voldaan gevoel.

Nu, uiteraard, uitgeput op de bank. Ik was ook nog bij de fysio geweest vanmorgen, maar kan inmiddels alweer heen…. Maar goed, alles is gedaan en ik had het er vandaag ook echt voor over. Het weer was koud, maar het was droog en waaide niet, dus ideaal om deze klussen te doen. Morgen wel even een dagje rust. Fijn weekend allemaal 😘

Posted in Zoals het gaat

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *