Menu Sluiten

Happy moment

Ik heb even een happy moment. En geluk wordt meer als je het deelt, dus doe ik dat graag.

Mijn week begon niet zo fijn, m’n favoriete kleding te heet gewassen en een soort van kater van de vakantie. Gelukkig pas ik m’n kleding nog en heb ik in de therapie geleerd, dat ik best mag balen van m’n vakantie, omdat het niet was wat ik ervan gehoopt had. Dat geeft vrijheid. Na de heftige therapeutische maandag en dinsdag, was woensdag m’n vader jarig. Ik had de hele dag een baaldag en moeite met opstarten. Natuurlijk mezelf wel mooi aangekleed en op verjaardag gegaan. Het was heel gezellig en we sloten de avond super leuk af met goede muziek en gesprekken tussen m’n vader, moeder, dochter en ik. Een heel dankbaar moment!

Donderdag ben ik verder gegaan met de WRAP en had ik ’s middags met m’n vriendin afgesproken. We hebben een super leuke middag gehad en van de donderdagavond hebben we een zaterdagavond gemaakt, super gezellig. Vrijdag was ik bij m’n zus, die vierde haar verjaardag. Het bijzondere van deze avond was, was dat m’n dochter iemand meegenomen had naar die verjaardag en dat uitte in een hele leuke avond. Vanmorgen had ik wederom opstartproblemen en kon ik mijzelf toestaan om mij daar aan over te geven, zonder mij schuldig te voelen. Ik ben wat langer in bed blijven liggen, heb daarna boodschappen gedaan. Het was koud vandaag, maar de zon scheen ook volop, dus de perfecte dag om de tuin winterklaar te maken. Dus ook dat heb ik nog gedaan. Nu zit ik lekker op de bank en ben ik de 3 afleveringen van The Voice aan het inhalen.

Ik zit alleen op de bank met m’n roze dekentje en 2 katten op schoot en terwijl ik dit schrijf komt er een jongen voorbij in The Voice die rapt over z’n vader, omdat hij een hersenbloeding heeft gehad. Tranen lopen over m’n wangen, want hoe mooi is dat! Ik besluit een blog te schrijven over mijn happy momentje, dat ik kan accepteren dat ik alleen thuis ben, dat het oké was vandaag. En dan als kers op de taart, deze fantastische auditie. Top! Nu tranen drogen en neus snuiten 😂😂😂

Posted in Zoals het gaat

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *