Menu Sluiten

Ziek van 😢

Ik schrijf al eerder een blog dan dat ik van plan was. Maar ik moet even mijn frustratie en verdriet van mij afschrijven. Ik merk al een hele tijd, dat mijn concentratie slecht is. Ik onthoud bijna niks van het hier en nu, loop tig keer per dag naar plekken in huis en als ik daar kom heb ik geen idee wat ik daar doe. Nu heeft iedereen dat wel eens, maar niet 10 tot soms wel 15 keer per dag. Ik had vandaag de eerste kennismaking met de mensen met wie ik in de PRE-groep zit en misschien doorga naar de MBT. Ik heb dus ook gewoon helemaal niet onthouden hoe iedereen heet. Het is geen drama, maar wel lastig. Net als het autorijden, verder dan Hoorn rijd ik echt niet meer en dat vind ik ook wel een beperking.

Maar dit allemaal is niet de reden dat ik er nu “helemaal ziek van ben”. Mijn verstrooidheid heeft er wel alles mee te maken 😔. Zoals ik gister in mijn blog schreef, ben ik net terug van vakantie. En dus heb je een vakantiewas. Ik had bijna al m’n Tante Betsy jurken mee en die moesten gewassen worden. Nu had ik alles keurig gesorteerd op kleur en was ik m’n jurken normaal gesproken op een koud wol wasprogramma. Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen; ik heb de was met m’n okergele jurk en vestje verprutst en op 60 graden gewassen. Ik heb dus niet goed op de draaiknop van de wasmachine gekeken.

Zojuist heb ik het opgehangen en als het van de week droog is, ga ik kijken of het nog past en of de kleuren bij daglicht niet verprutst zijn……

Posted in Zoals het gaat

5 Comments

  1. Monique

    Jeetje wat balen zeg, maar je kan het ook van de wat positieve kant bekijken want het is maar een jurkje en die zijn vervangbaar. Maar ik snap wel wat je bedoelt hoor. En die jurkjes zijn ook nogal prijzig. Hoop dat je je hierdoor niet al te veel door uit het veld laat slaan.

  2. Ellen Jacobs

    Wie weet valt het mee, deed datzelfde pas ook en er is niets van te zien en vlgs mijn weegschaal zit alles nu strakker dan een paar weken geleden helaas sterkte en je kunt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *