Menu Sluiten

Nagenieten van het weekend.

Ik heb echt een super fijn weekend achter de rug! Zaterdag ben ik met mijn zus naar de Sauna in Weesp geweest. Normaal gesproken gaan wij altijd naar Haarlem. Deze keer gingen wij naar Weesp, omdat ik van een “jurkenzusje” (een dame uit de Facebookgroep over mooie jurken) 2 gratis entree kaarten had gekregen. Ze heeft mij deze cadeau gedaan, ze vond dat ik na mijn verhuizing wel wat ontspanning kon gebruiken. Hoe lief is dat? Het leuke is dat je dan “noodgedwongen” eens een andere Sauna gaat proberen. Wij zijn namelijk erg trouw aan “onze” Sauna in Haarlem. We hebben heerlijk genoten. Het was een mooi complex met vele soorten sauna’s.

Zondag gingen wij met het koor optreden in Bovenkarspel. Samen met 3 andere koren hadden wij daar een middag vullend programma. De reis er naartoe was voor mij het enige minpuntje. Het was stralend weer, dus ik had de fiets gepakt. Wel koud en ook een stevige wind. Het vervelende was, dat ik het totaal niet kon vinden. Ik ben niet bekend in Bovenkarspel, ook is mijn navigatie niet bestemd voor fietsers, dus ik heb een uur in de kou rond gereden om onze locatie te vinden. Gelukkig was ik nog op tijd, werd ik door m’n koormaatje goed opgevangen en kon ik mijn accu van mijn fiets opladen, want die was inmiddels leeg. Het zingen ging super, we waren allemaal goed bij stem. Mijn moeder was zelfs even tot tranen geroerd toen wij Halleluja zongen. Een mooier compliment kun je niet hebben. Om 18:00 uur was het afgelopen. Ik heb mijn accu gepakt, die was inmiddels vol en ben terug gefietst naar huis. Nu wist ik gelukkig de weg. Een mooie gezellige afsluiting van een goed weekend.

Posted in Zoals het gaat

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *