Menu Sluiten

Stuiter, stuiter, stuiter

Ik had gister een heerlijke dag, omdat het zingen en het contact met het koor zo fijn was. Vanmorgen had ik ook een doel. Ik ben naar de GGZ geweest en heb m’n behandelplan samen met m’n behandelaars opgesteld. Het is opgebouwd in 5 fasen. Heel verhelderend om het te bespreken en de beide behandelaars zijn fijn in de omgang. Een van de twee is een man en zelfs bij hem voel ik mij goed. Vanmiddag had ik ook nog een bespreking voor mijn zoon, dus ik was lekker bezig vandaag. Omdat ik dan de deur uit moet en afspraken heb, trek ik ook een mooie jurk aan, daar word ik ook blij van. Als ik thuis ben en ik heb niks om handen, loop ik in een joggingpak. Dan heb ik echt moeite met het verzorgen van mijzelf.

Toen ik eind van de middag thuiskwam, opende ik mijn Facebook pagina en daar kwam ik tot de ontdekking dat ik een Tante Betsy jurk gewonnen heb 😱😱😱. Ik voel nu echt duizenden emoties door elkaar, blij, ontroerd, verwonderd, verbaasd, maar ook ongeloof. “Is er echt iemand die mij dit gunt?” En dan lees ik de reacties op het Facebook bericht en dan reageren al m’n jurkenzusjes zo lief, ook zij gunnen het mij. Dit is voor mij zo onwerkelijk, omdat ik namelijk vaker het idee heb dat ik niet het recht heb om een plek te hebben op deze aarde, laat staan dat iemand mij dit gunt, terwijl ik de eigenaresse van deze prachtige webshop/blog niet persoonlijk ken. En de meeste jurkenzussen ook niet, dus ik ben echt enorm ontroerd!!!!

Natuurlijk wil ik gelijk even reclame maken voor de geweldige webshop van Cynthia. Ze schrijft een blog en heeft een leuke webshop met allerlei leuke artikelen, neem maar eens een kijkje op https://webshop.eentheelepelgeluk.nl/

Voor nu stuiter ik nog even lekker door en ga ik bedenken welk jurkje ik graag wil hebben. Ik denk dat ik het al wel een beetje weet. Tante Betsy heeft in de nieuwe collectie een jurkje met hertjes erop. Ik zwoer dat ik nooit met deze jurk zou lopen, totdat ik haar “moest” passen van een aantal jurkenzusjes in Heerenveen, ongeveer 1,5 week geleden…… Ook is er nog een mooie rode jurk met aardbeien, die vind ik ook heel gaaf!!!! Onvoorstelbaar wat een luxe, keuzestress 🦌🦌🦌 🍓🍓🍓

Wordt vervolgd!

Posted in Zoals het gaat

7 Comments

 1. esther messing

  Lieve Daniëlle, echt zo blij voor je dat je een mooie jurk gewonnen hebt. En je hebt dat ook echt gewoon verdiend. En wat fijn dat je vanmorgen een goed gesprek hebt gehad en je je daar ook prettig bij voelt. Een klein stapje vooruit. Liefs Esther

 2. Anneke

  Wauw, wat een goede berichten lees ik net. Ten eerste dat je een goed gevoel hebt bij je behandelaars en dan win je ook nog zo’n leuk jurkje.
  Een goed begin van de week.

 3. Monique

  Heey,
  Wat tof dat je zo,n leuk jurkje hebt gewonnen. Daar wordt je zeker blij van en terecht. En ook nog een fijn contact met je nieuwe mensen die je gaan helpen bij je behandeling. Goed van je ga zo door je komt er wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *