Menu Sluiten

Onrust

Gister had ik (voor mijn doen) redelijk wat om handen. Weinig alleen thuis, dus de dag is goed verlopen. Vandaag ben ik ook veel op route geweest en nu ben ik alleen thuis. Ik ben ook nog eens gefrustreerd, omdat ik vanmiddag eindelijk m’n gordijnen voor de slaapkamers besteld heb bij Leen Bakker. Waarom gefrustreerd? Ik had in juni al gordijnen gevonden en een offerte laten maken. Gewoon eenvoudig in het systeem met globale maten, zodat ik een beetje wist waar ik aan toe was. Ik heb gewacht met bestellen tot de maand oktober. Dan is het woonmaand en worden de gordijnen gratis gemaakt. Dus ik vandaag m’n gordijnen besteld en nog een extra gordijn voor in de hal. Was ik verdorie echt mega veel geld kwijt. Gewoon €130 meer dan in juni, terwijl het “gratis” gemaakt werd. De gordijnen van m’n dochter vielen al buiten de boot, want die zijn met ringen en dat is niet “gratis”. De andere gordijnen wel, het scheelde in totaal nog geen €50 wat ik aan korting kreeg voor het “gratis” maken. Terwijl ik in juni andere bedragen voorbij had zien komen. Wat een hufters, gewoon de prijzen opgeschroefd. Ik heb de bestelling laten doorgaan, omdat we al een heel tijdje op gordijnen zitten te wachten en ik ook geen zin had om weer nieuwe kleuren uit te moeten kiezen. Dit wilde ik mijn dochter ook niet aandoen, ze moest al 3x d’r ideeën bijstellen. En ik denk eerlijk gezegd dat het bij de Kwantum of iets dergelijks niet veel zou schelen. Ik ben er ook gewoon klaar mee, wat een gezeik!!!

Dus ik ben gefrustreerd en alleen thuis. De onrust giert aan alle kanten door m’n lijf. Ik ben elke kast en lade aan het doorzoeken naar eten. Morgen ga ik pas boodschappen doen, dus er is niet veel in huis. Dat weet ik en toch ben ik “op jacht”. Ook zit er constant een mannetje in m’n hoofd tegen mij te zeggen dat ik best nog wel even naar de Spar om de hoek kan, om toch wat te eten te halen (ik heb m’n avondeten al op). Zucht…. op dit soort momenten word ik zo gek van mezelf.

Posted in Zoals het gaat

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *