Menu Sluiten

Fibromyalgie???

Even een korte blog, omdat ik niet weet wat er nu gebeurt. Het weer is vandaag erg onstuimig, flinke onweersbuien vanavond, misschien heeft het ermee te maken, misschien niet. Jaren terug stonden wij op de camping op de Veluwe en was er een vrouw die ook altijd onwijs veel pijn had met slecht weer. Wordt dit mijn voorland?

Wat ik wil zeggen is dat ik vanaf een uur of 8 vanavond ineens onwijs veel pijn heb in de linkerkant van mijn lijf. Rechts zeurt, maar links is om gek van te worden. Met name de wreef van m’n linkervoet aan de zijkant is echt killing! Ik kan het slecht stilhouden en weet van gekkigheid niet waar ik het zoeken moet. Hetzelfde geldt ook voor m’n linker kuit en m’n linker heup. M’n beiden handen zijn even slecht, wat het typen van dit bericht extra moeizaam maakt.

Ik heb werkelijk geen flauw idee of dit Fibromyalgie pijnen zijn, denk het wel, maar zo heftig heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Gister heb ik veel gefietst en vanmorgen gesport (heel rustig aan), dus het zou een overbelasting kunnen zijn. Maar hé, ik heb wel zwaardere dingen van m’n lichaam geëist en nog niet eerder zo’n reactie gehad. Misschien onzinnig om dit nu te bloggen, maar mocht het dan nog een keer zo zijn, dan kan ik wellicht een verband zoeken.

Voor nu in elk geval naar bed en hopen dat het morgen over is. Ik heb een verjaardag te vieren.

Posted in Zoals het gaat

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *