Menu Sluiten

Een productieve dag

Vandaag is een hele productieve dag! Vanmorgen al om 6:45 uur mijn bed uit, omdat vandaag de shutters opgehangen werden en mijn zoldertrap opnieuw geschilderd werd. Wat heb ik toch een fantastisch huis gekregen! De shutters staan zo grandioos bij alles wat ik bedacht heb, ik ben er echt super blij mee. De trap naar zolder is ook overnieuw geschilderd en de beschadigde punten op de trap van beneden zijn ook bijgewerkt. Zelf ben ik de hele dag bezig geweest om mijn website verder af te maken. En ik moet je zeggen. Ik ben best tevreden. Er zijn nog een paar kleine schoonheidsfoutjes, waar ik op dit moment niet achter kom hoe ze op te lossen. Maar tot dusver werkt alles volgens mij. Ik ben benieuwd als ik deze blog post, of ik dan inderdaad via mijn mail een bericht krijg dat er een nieuwe blog online staat. Ik heb mijzelf natuurlijk wel geabonneerd op mijn eigen site 😜. Een icoontje in een blog heb ik ook nog niet eerder gebruikt. En ik typ deze blog op het ogenblik via een WordPress app op mijn telefoon. Ik heb natuurlijk voor deze manier van bloggen gekozen, zodat ik mijn berichten direct kan schrijven en delen. Abonneer jij je ook op mijn website? Ik zou dat echt heel lief vinden. Tevens zou ik het zeer op prijs stellen als je een berichtje op mijn site achter wil laten, na het lezen van mijn blog. Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat je het misschien ongemakkelijk vindt om hier een reactie achter te laten. Dan kan je ook een reactie schrijven onder een alias of alleen je voornaam. Hoe meer mensen reageren, hoe meer mensen uiteindelijk mijn blog gaan lezen en dat is mijn uiteindelijke doel, zoveel mogelijk lezers, zoveel mogelijk begrip. Voor vandaag ga ik WordPress en mijn blog aan de kant leggen. Ik ga zo dadelijk eten koken en vanavond nog even sporten!

Posted in Zoals het gaat

5 Comments

  1. Daniëlle

    Ik geef een reactie op mijn eigen website! Het abonnement werkt prima! Ik heb zojuist een mail ontvangen met een link naar deze blog. En ik zie ook dat de blog keurig online staat, terwijl ik deze in mijn app geschreven heb. Leuk als het werkt!

  2. Annemarie

    Het is gewoon duidelijk..ik denk daarom weinig reacties. Maar dat gaat vast straks helemaal goed komen hoor. Fijn dat het zo gelopen is al je bedoeling was. Super!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *