Menu Sluiten

Vandaag voel ik mij heel down

Ik had vandaag echt een rotdag. Niet eens zozeer door de interactie met een ander, maar nu juist door het ontbreken ervan. Normaal gesproken ga ik ‘s morgens altijd sporten en heb ik daar leuke sociale contacten met de andere dames. Omdat ik zo’n last heb van m’n voeten en ik bijna geen schoenen aan kan, is sporten geen optie en bleef ik thuis. Door het niet sporten is mijn lijf al veel meer stijf dan normaal, dus dat voelt niet fijn. Ook zou het vandaag nog heerlijk weer zijn en had ik mij erop verheugd nog een dagje van mijn nieuwe tuin te kunnen genieten. Het weer was wel warm, maar ook heel erg nat. Toen ben ik achter de laptop gekropen en heb ik geprobeerd om mijn nieuwe blog online te krijgen. Ik ben normaal gesproken een behoorlijke wizkid, maar na een aantal uren ploeteren is het mij niet gelukt en heb ik de laptop uit gezet. De hele dag voelde ik mij al vreselijk zwaar, donker, teneergeslagen, somber, ellendig en alleen. Het is zo vervelend om je het ene moment blij en goed te voelen (m’n huis is prachtig en de tuin is geweldig geworden, heb er gister ook echt intens van genoten) en vandaag voelde ik mij zo tegenovergesteld. En dat is precies wat Borderline met je doet. Je emoties schieten van hot naar her. Van heel vrolijk naar heel depressief. Vandaag is dat enorme contrast mij voor het eerst opgevallen. Wat ik ook lang geleden voor het laatst gedaan heb (heel lang terug) is overdag mijn bed in gaan, omdat ik het met mijzelf niet zag zitten. Niet leuk. Wel had ik vanavond bij m’n ouders afgesproken om te komen eten en dat heeft gelukkig wel geholpen. Ik moest m’n bed uit, moest mij weer aankleden en de deur uit. Het praten met mijn moeder over mijn down gevoel vandaag en over allerlei andere dingen heeft mij gelukkig geholpen en ik voel mij nu wel weer iets beter.
Nu nog uitvogelen hoe die stomme website werkt.

Posted in Zoals het gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *