Menu Sluiten

Wat is dat toch met mijn interactie met mannen?

Vandaag heeft de tuinman mijn tuin achter zo goed als afgemaakt. De poort hangt erin, ik heb met m’n moeder samen de containerombouw voor de kliko bakken in elkaar gezet en ook nog een extra kussenbox. Mijn tuinspulletjes staan ook allemaal weer en het waterfonteintje en de buitenverlichting werken ook. Komende dinsdag komt mijn tuinset met eettafel. Het wordt zo geweldig. Vanavond ben ik samen met de dames van de dagbehandeling van de GGZ gaan eten in Grootebroek. Dit was heel gezellig, het vervelende was, dat de ober op een gegeven moment iets te aardig tegen mij begon te doen. Het begon met een grapje, het was druk en ik zat op de hoek van een bank en dan kwam hij even “uitrusten” en kletsen met ons. Op een gegeven moment zei hij tegen mij dat ik een mooie vrouw was en of hij dat mocht zeggen. Waarop ik alleen maar bedankt antwoordde. Bij het toetje gaf hij op een gegeven moment aan dat hij eigenlijk wel graag z’n mobiele nummer met chocoladesaus had willen schrijven. Ik kan hier zo slecht tegen! De meeste mensen die mij kennen weten dat ik niet op mijn mondje gevallen ben, maar tegen de andere sekse is dat een heel ander verhaal. Ik durf niet voor mijzelf op te komen, durf geen nee te zeggen en heb dus heel vaak last van mannen die vinden dat ze zo tegen mij kunnen doen. Soms gaat het zelf zo ver dat ze hun arm om mij heen slaan en ik daar dus niks van durf te zeggen. Best lastig, moet ik je zeggen. Gelukkig waren de meiden om mij heen wel assertief genoeg en ben ik met een van de meiden van plaats geruild. Dat was op zich best heel grappig. Die ober plofte naast haar op de bank, in de veronderstelling dat ik het was, hij schrok zich dood!!! Hahaha, good for you ass hole!!!

Posted in Zoals het gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *